CÉGÜNKRŐL

„Régóta küzdöttem körömproblémával és egyre jobban zavart, hogy nem találok hosszú távú megoldást, pedig sok mindent kipróbáltam... még a műkörmöt is.  

Az én problémám az volt, hogy amint a körmöm nőtt egy 1 mm-t, azonnal be is tört. Csak akkor nem volt töredezett a körmöm, ha tövig le volt vágva. Miután kipróbáltam néhány "körömerősítő terméket", melyek finoman szólva nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket (sem a drágább, sem az olcsóbb kategória) úgy döntöttem, hogy kipróbálom a műkörmöt. 

Aki ismer, az tudja, hogy hosszú, színes karmokkal még a legfantáziadúsabb író sem tudna engem elképzelni, annyira a természetesség híve vagyok, ezért rövid műkörmöket tetettem, amit színtelen lakkal, kicsit rózsaszínnel festettem. Volt, aki azt kérdezte: "ezért kár műkörmöshöz járni, nem is látszik semmi extra!" Hát én pont ezért csináltattam, hogy ne látszódjon semmi extra - mármint az extra csúnya saját körmeim. Szép, ápolt körmeim voltak hónapokig.

DE:
Havonta járnom kellett feltöltésre, ami komoly szervezést, és tetemes kiadást jelentett. Ráadásul azt sem tudtam, mi lesz a szép réteg alatt a saját körmeimmel. Csak reméltem, hogy nem lesz még rosszabb a helyzet.
Egyszer aztán megelégeltem az egész herce-hurcát, és levetettem a műkörmöt. Na, akkor szenvedtem csak igazán! A körmeim helyén valami kis hártya volt, ami borzasztóan érzékenyen reagált mindenre. Hetekig tartott, míg az eredeti kis csúnya körmeimet viszontláthattam. De megint ott voltam, ahol a legelején. Próbálgattam a különböző körömerősítőket, szerintem több bontott lakkom volt itthon, mint a manikűrösöknek..
 
Időközben a férjem  (akkor még nem férji minőségben)  megunta látványossá vált szenvedésemet, és mintegy mellékesen megkérdezte, hogy miért nem használok Micro Cell-t? Róla tudni kell, hogy német, néhány éve döntött úgy, hogy jobb lesz neki Magyarországon, és korábban egy német parfüméria-láncnak dolgozott, így jól ismerte a termékeket. Ne kérdezzétek, hogy miért nem tette fel ezt a kérdést korábban, sejtelmem sincs. A lényeg, hogy elindultunk Micro Cell körömerősítőt venni, de itthon senki nem forgalmazta. Mivel akkoriban viszonylag sokat jártunk Németországba, az első utam egy drogériába vezetett és neki kezdtem a kúrának. Kb. 3 hét múlva felváltva magasztaltam (hogy ő micsoda zseni) és szidtam (miért nem mondtad ezt korábban) az én Drágámat: A kis csonk körmeim megerősödtek, megnőttek (nem törtek le, nem szakadtak be), gyönyörűek voltak! 
A sikerélményt megosztottam persze az ismerőseimmel, barátnőimmel, és rengetegen kértek, hogy a következő útról nekik is hozzunk. Hoztunk és mikor a körömerősítő osztatlan sikert ért el, gondoltunk egy nagyot és behoztuk Magyarországra, hogy Ti is ,  Önök is, mindenki részese lehessen ennek a csodának!  Azóta megismertük a termékcsalád többi tagját, mindegyik hatékonyan old meg egy-egy speciális kéz-vagy körömproblémát.”

Szép, egészséges kézbőrt és körmöket kívánok mindenkinek!
(Langer Tímea – cégalapító)

 
 
2006 áprilisa óta vagyunk a német Micro Cell-termékek kizárólagos forgalmazói. Kezdetben a Terra-H98 Bt kiegészítő tevékenységeként történt a forgalmazás, majd 2007. januárjában létrehoztuk a Vital Care Line Bt.-t azzal a céllal, hogy Magyarországon eddig még ismeretlen technológiákat juttassunk el a vásárlókhoz két különböző területen, melyekben közös, hogy a természetességet helyezik előtérbe:

A most bemutatásra kerülő Micro Cell kézápoló család, mely eddig nálunk nem látott eredményességgel hozza rendbe a kéz- és körömproblémákat (www.eroskormok.hu).

A Nyugat-Európában már szintén elterjedt nanotechnológián alapuló védőbevonat, melynek segítségével környezet- és egészségkímélő módon tisztíthatjuk otthonunkat, autóinkat, stb. (www.nanotol.hu).

Kéz-és körömápoló termékeinket a németországi Parico Cosmetics GmbH fejleszette ki, és gyártja, immár 30 éves tapasztalattal.
A Parico Cosmetics modern, és kivételes high-tech termékekkel látja el a kozmetikai ipart.

Mivel különös fontosságot tulajdonítanak a fejlesztésre, az innovatív fejlesztéseik mindig a legutolsó tudományos és kozmetikai felfedezéseken alapulnak.

A Vital Care Line Bt. a magyarországi kizárólagos forgalmazója a magas minőségű, német Micro Cell márkának, mely jelenleg 2 termékcsaládból áll:

Micro Cell 2000:

Az igénybe vett, károsodott köröm, és kézbőr problémáit oldja meg.
A termékcsalád legfontosabb tagja a Nail Vital (Nail Repair) körömerősítő, mely 2-3 hét alatt valóban megerősíti a gyenge, töredezett körmöket, anélkül, hogy a körmök elveszítenék rugalmasságukat. Magyarországon jelenleg nem kapható más körömerősítő, ami valóban ilyen hatékony lenne.

Micro Cell 3000

Anti Aging termékcsalád, mely egyrészt a megelőzésre, másrészt a bőrfiatalításra specializálódott. A termékek között megtalálható a Beluga kaviárt tartalmazó kézkrém, az Omega3 és Omega6 zsírsavakat tartalmazó kézmaszk, kifejezetten az igényes nők számára.

  • Termékeinket, a németországi koncepciót figyelembe véve parfümériákban (Marionnaud), drogériákban (Müller) és színvonalas szépségszalonokban (pl. Zsidró-szalon) forgalmazzuk.
  • A természetes körmök egészségéért dolgozunk, célunk, hogy a nők újra büszkék lehessenek saját gyönyörű körmükre, kezükre.
  • Magyarországi tapasztalataink szerint a méltán elégedett vásárlók, akik akár azonnali megoldást szeretnének kéz-és körömproblémáikra, gyakran visszatérnek újravásárlás céljából, illetve elégedettségük hatására új vásárlók térnek be az üzletekbe.
  • A Nail Vital körömerősítő Németországban, Svédországban, és Norvégiában már  abszolút piacvezető.